BS&G - Bussiness Support & Guidance

Website Design & Development

Introductie

Voor het realiseren van uw website hebben wij een team van designers en programmeurs ter beschikking. Wij maken maatwerk internetsites die wij ALTIJD voorzien van een web based content management systeem, waarmee u zelf uw site eenvoudig actueel kunt houden. 

Werkwijze

Wij stemmen de werkwijze af op uw wensen en de complexiteit van de door u gewenste site. Bij grote complexe projecten moet alles goed gedocumenteerd worden, bij kleinere projecten kan hiervan afgeweken worden teneinde de realisatie kosten te drukken.

Tarieven

Op basis van uw ideeën en het website concept geven wij u een prijsindicatie af. Deze prijsindicatie zal gebaseerd zijn op het aantal ingeschatte projectmanagement uren en design / programmeer uren.

De tarieven voor 2016 zijn als volgt:
- projectmanagement € 125 excl. BTW per uur
- design / programmeren € 75 excl. BTW per uur
Voor een “normale” website incl. design met webbased CMS moet u rekenen op vanaf ca. € 2750 excl. BTW.

Grote projecten

Voor grote internetprojecten stellen wij tegen zeer aantrekkelijke tarieven programmeer teams samen, voor meer informatie verwijzen wij u naar onze dienst Programmeercapaciteit.


Strippenkaarten onderhoud / revisies

Het is mogelijk om bij ons op strippenkaart basis programmeer-werkzaamheden uit te laten voeren. U kunt dan online inzien welke werkzaamheden er voor u zijn gedaan. Vraag naar de hiervoor geldende tarieven.