BS&G - Bussiness Support & Guidance

Programmeer Capaciteit

Introductie

Veel bedrijven hebben plannen om hun websites / applicaties uit te breiden of te vernieuwen. Er moeten koppelingen met SQL of andere databases worden gerealiseerd en er moeten online transacties plaatsvinden. Het ontbreekt hen echter aan de capaciteit om dit uit te voeren. BS&G biedt een uitweg tegen wel zeer aantrekkelijke tarieven.

Programmeer Teams in Azië

Wij stellen op basis van uw eisen en wensen complete programmeerteams samen. Wij bieden ondersteuning vanaf een benodigde capaciteit van 1 FTE. Dit kunnen FTE's uit verschillende disciplines zijn. Wij hebben voor het samenstellen van een programmeer team op maat ca. 2 maanden nodig.

 Disciplines

Wij bieden mensen aan uit verschillende disciplines, het kan gaan om designers, PHP programmeurs, Java / Ajax developers, MSSQL programmeurs etc. Een combinatie van een aantal disciplines kan een uitstekend team vormen.

Aansturing

De aansturing van een programmeerteam gebeurd na instructie door uw eigen projectmanager in de Engelse taal. Indien u hiervoor geen capaciteit heeft, kunt u bij ons ook een projectmanager inhuren.

Rapportage

De rapportage van de gewerkte uren zal geheel webbased plaatsvinden, u ontvangt een inlog en een password zodat u in kunt zien wat er gedaan is.

Tarieven op aanvraag

De minimale projectduur voor een team bedraagt 3 maanden.