BS&G - Bussiness Support & Guidance

Horeca Reserverings Module

Introductie

Voor de Horeca een aanverwante bedrijfstakken hebben wij een reserveringsmodule ontwikkeld. Hiermee is het eenvoudig voor de klanten om online de gewenste tafel in uw gelegenheid te boeken op basis van een plattegrond, eventueel al met het gewenste menu, zodat u uw inkopen hierop af kunt stemmen.

Ontwikkelen formule

- intake aan de hand van uitgebreide checklist
- schriftelijke rapportage resultaten
- verwerken opmerkingen klant
- samenstellen formule
- briefing format ontwikkelaar
- presentatie format bij klant, aansluitend discussie
- verwerken aanpassingen.

Programmeren lay-out / IT Format

In deze fase wordt de module op basis van uw wensen volledig gebruiksklaar voorzien van webbased content management geprogrammeerd.

 

Website integratie

Het kan natuurlijk praktisch zijn de module in uw website te integreren. Dit kan alleen als uw website ook bij ons wordt gehost (zie hiervoor website hosting). De programmering hiervan kunnen wij voor u verzorgen.

Nieuwsbrief koppeling

Het kan praktisch zijn om de reserveringsmodule te koppelen aan een nieuwsbrief waarmee u uw klanten op de hoogte brengt van evenementen waarvoor gereserveerd kan worden. Ook dit kunnen wij voor u realiseren. Voor meer informatie over nieuwsbrieven, klik hier.

Referentie

De brasserie van AZ in het DSB stadion te Alkmaar is een van de eerste gebruikers van de reserveringsmodule. AZ hierover: "Het is onvoorstelbaar hoeveel gemak wij van deze module hebben. Ook onze relaties kunnen hun tafel snel boeken. Na het verzenden van de nieuwsbrief is binnen een paar uur alles volgeboekt!" De lay-out van de Brasserie is volledig gedigitaliseerd, de klanten reserveren de tafel die ze aanklikken. Zie voorbeeld.

Voor meer informatie, maak een afspraak!