BS&G - Bussiness Support & Guidance

Virtual Server Website Hosting

Introductie

In verband met de continuïteit / beschikbaarheid brengen veel bedrijven hun website(s) en / of de eigen webservers onder bij een internetprovider. BS&G is een provider die meer biedt dan de standaard webhosting. En bij BS&G geniet u de persoonlijke behandeling die u als klant verdient, dus geen lange wachttijden bij de aanvraag van een domein of urenlang aan de telefoon hangen voordat u iemand te spreken krijgt die weet waarover hij praat.

VM server in eigen serverruimte


Wij bieden u de gelegenheid om websites / servers die een hoge beschikbaarheid verlangen bij ons onder te brengen. Wij beschikken over 2 locaties middels glasvezel met elkaar verbonden. Deze locaties hebben wij geheel in eigen beheer, dit in tegenstelling tot vele andere internetproviders die serverruimten huren op een co-locatie van een derde partij.

Redundancy / Uptime garantie

Wij betrekken van 3 (!) verschillende leveranciers een directe hoogwaardige glasvezelverbinding naar het internet. In noodgevallen kunnen wij dus snel schakelen waardoor wij een internet-uptime van meer dan 99,98% realiseren.

Mogelijkheden

Wij bieden u o.a. de volgende zaken:
- website hosting (uw website wordt geplaatst op één van onze virtuele webservers) in combinatie met email services. Vanaf € 150 per jaar excl. BTW  incl. domeinnaamregistratie.
- eigen VMserver vanaf € 150 per maand  excl. BTW, afhankelijk van gewenste capaciteit / dataverkeer.

 

 

Domeinregistratie

Wij zijn aangesloten bij de Stichting Domein Registratie Nederland als internetprovider en kunnen zodoende zelfstandig domeinregistraties uitvoeren. Desgewenst heeft u binnen 10 minuten een domeinregistratie rond. Wij registreren ALLE domein extensies voor u.

Beheer

Het website en/of serverbeheer kunt u remote zelf doen of aan ons uitbesteden.

Overeenkomstduur

Een overeenkomst voor een  VM server wordt normaliter aangegaan voor 3 jaar, andere opties op aanvraag. De minimale termijn voor websitehosting bedraagt 1 jaar met een opzegtermijn van 2 maanden.